Wordpress webdesign

Wordpress is wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Bent u op zoek naar een professionele website die u gemakkelijk zelf kunt onderhouden? Dan is Wordpress waarschijnlijk een goede keuze.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachines, gebruikt door meer dan 95% van de internetters, krijgen steeds meer macht als gatekeeper. Een hoge notering in Google kan uw bedrijf dan ook een enorm klantenpotentieel opleveren...

Joomla onderhoud en updates

Regelmatig komt het voor dat websites ten prooi vallen aan hackers. Joomla-websites lopen dit risico als iedere andere website. Helaas draaien veel websites echter nog op een verouderde Joomla-versie en lopen hiermee onnodige risico’s. U kunt dit zeer gemakkelijk voorkomen.

Joomla webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van professionele websites en specifiek Joomla webdesign. Van eenvoudige maar doeltreffende websites tot complexe portal sites of webwinkels.

Tekst, content & redactie

Heldere en duidelijke taal is onmisbaar voor een goede website. Het schrijven van pakkende koppen en boeiende teksten is een kunst op zich. Uw boodschap overbrengen voordat de lezer afhaakt, daar gaat het om. Wilt u het schrijven van teksten en content uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. (Heeft u de fout ontdekt in een de voorgaande zinnen?)

Logo & huisstijl ontwerp

De eerste indruk is belangrijk. Een professioneel logo en verzorgde huisstijl zijn daarbij onmisbaar. Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste stijl en identiteit die past bij uw bedrijf en het verschil maakt.

Specificaties voor het aanleveren van logo's en foto's

  Logo's, foto's en plaatjes kunt u het beste aanleveren als…

Wat is Joomla?

Joomla! is één van de meest krachtige Open Source Content Management…

Wat is een Content Management Systeem?

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een…

De voordelen van Joomla

Benieuwd naar de voordelen van een CMS als Joomla? Joomla is…